Nekoliko fotografija sa Plitvičkih jezera. 
Nažalost, posjetio sam ih u možda najmanje atraktivno godišnje doba (ni snijega, ni zelenila u proljeće, ni jesenjih boja), ali svejedno sam ulovio nekoliko fotografija u rijetkim trenucima kad mi japanski turisti nisu bili u kadru.

Inače, cijeli taj koncept kako je organiziran obilazak Plitvičkih jezera meni je dosadan. Uvijek ista staza sa minimalnim odstupanjem od rute. Svi slikaju iste motive, a u pokušaju da izbjegnu ponavljajuće motive vidio sam fotografe koji slikaju makro motive (npr. list na stablu, mahovinu, kapljicu i sl.). što su zapravo mogli uslikati u bilo kojem parku po Zagrebu.

Zato više volim Biokovo. Parkiraš auto gdje bilo, pronađeš jednu od mnogobrojnih staza i jednostavno kreneš. Ako ti je staza previše šablonska, kreneš bilo gdje. Pretpostavljam da se može takvo nešto izvesti i na Plitvicama, ali nisam pokušao. Restoran koji se naslanja na parkiralište NP-a ne bih vam preporučio jer cijenama ozbiljno konkurira Dubrovniku. Novac koji ste planirali potrošiti na ručak i kavu radije potrošite na polovan automobil ili hektar zemlje u Slavoniji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)